7. 9. 2018 Profichip na veletrhu Země živitelka 2018

Minulý týden jsme vyjeli vstříc již 45. ročníku veletrhu s názvem Země živitelka 2018.

Jak už název napovídá, celá akce byla zaměřena na zemědělský sektor, napříč různými obory tady v Čechá2.jpgch, ale i na Slovensku. Každý si tu přišel na své, ať už jste rybáři, myslivci, včelaři, nebo se věnujete potravinářství, chovu hospodářských zvířat nebo se zajímáte o zemědělskou techniku.

Vystoupení, odborné semináře, přehlídky chovného skotu, a mnoho dalšího bylo zahrnuto v letošním programu, který stál opravdu za to. Po celou dobu se mohli bavit i děti, pro které byl připraven jak doprovodný program, tak i spousta aktivit.

 Nejen, že jsme se dozvěděli spoustu zajímavostí a byla nám představena i nejmodernější technika, v podobě například samořiditelných traktorů, viděli jsme tu také celou řadu strojů historických, jako je Exelsior či Praga K.

Celý veletrh se uskutečnil v Českých Budějovicích, ve dnech od 23. srpna do 28. srpna 2018. Plni zážitků jsme se vrátili do svých poboček do Prahy, Brna a Ostravy a jsme opět připraveni upravovat vaše vozidla, ať už jsou malá, velká, jezdící po silnici či po poli.

Prohlédněte si naše služby a v případě jakéhokoli dotazu nás kontaktujte.

Váš Profichip

Fotogalerie