5. 10. 2018 NOVINKA! DEKARBONIZACE PALIVOVÉ SOUSTAVY

DEKARBONIZACE PALIVOVÉ SOUSTAVYDekarbonizace.png

Karbon je velký nepřítel vozidel, ale i jejich majitelů.  Kvůli přísnějším emisím jsou ve vozidlech systémy, které způsobují zanášení komponentů právě uhlovodíkovou úsadou. Ať už se jedná o přímé vstřikování, nebo  EGR ventil, který vrací část spalin do sání, nebo kliková skříň, která do sání pouští i části oleje.

Kromě toho, že karbonové úsady způsobují špatný chod motoru a mohou motor trvale poškodit, tak samozřejmě způsobují i snížení výkonu. Kvůli zanesení se zvýší kouřivost a tím pádem i emise.

Většina servisů Vám nabídne výměnu komponentů za nové, což je dost finančně nákladné řešení. Rozhodli jsme se proto naše služby rozšířit o DAKARBONIZACI PALIVOVÉ SOUSTAVY, takže vstřikování, spalovacího a výfukového prostoru. Profesionální systém na čištění palivové soustavy zajistí odstranění karbonové úsady naprosto bezpečně a rychle. Čistící systém je sestaven pro nové elektronicky řízené systémy, které disponují přímým vstřikováním a je bezpečný pro plastové součásti moderních vstřikovacích čerpadel.

A jak dekarbonizace probíhá?
K palivové soustavě se připojí dekarbonizační přístroj. Čerpadlo dekarbonizačního přístroje dopraví do vstřikování místo paliva čistící přípravek, který se postará o odstranění uhlovodíkové úsady a o obnovení správného fungování vstřikovacího systému. Zvýší se efektivita spalování, což může snížit spotřebu Vašeho vozidla.  Celý tento proces trvá 1-2 hodiny.

Službu si můžete objednat na naší brněnské provozovně za akční cenu 2000 Kč, která platí celý říjen! Volejte na tel.: 737 00 50 70, nebo pište na e-mail: brnorofichip.cz.