13. 5. 2019 Ministerstvo dopravy schválilo náš chiptuning!

Je nám velkým potěšením, že se Vám můžeme pochlubit dokumentem, který vydalo Ministerstvo dopravy, Odbor provozu silničních vozidel. Dokument, ve kterém Ministerstvo dopravy SCHVALUJE, že firma Profichip může provádět chiptuning, tedy změnu výkonu a kroutícího momentu motorů softwarovými úpravami řídicích systémů motoru. 


Co za tím vším stálo? 
Téměř celý rok byly naše úpravy testovány. Navýšení výkonu a kroutícího momentu bylo ověřováno na válcové zkušebně. Byly měřeny emise před chiptuningem i po chiptuningu. Vozidla procházela podrobnou diagnostikou. A jaká vozidla byla testována? Naftové motory s turbem i bez turba. Benzínové motory s turbem i bez turba. Vozidla plnící emisní úrovně EURO 3, EURO 4, EURO 5 a EURO 6. 

Chiptuning se zápisem!
A protože jsme splnili všechny požadavky Ministerstva dopravy, můžeme nyní do velkého technického půrkazu zapisovat až dvacetiprocentní navýšení výkonu softwarovou úpravou. Chiptuning schválený Ministerstvem dopravy. Chiptuning, po kterém je vozidlo způsobilé pro jízdu na pozemní komunikaci. 

Co obsahuje Varianta ATEST
Varianta ATEST je chiptuning osobních a užitkových vozidel se zápisem do velkého technického průkazu. Součástí úpravy je měření výkonu motoru na válcové zkušebně a to před úpravou i po úpravě. Podrobná diagnostika motoru a to samozřejmě také před úpravou i po úpravě. A měření emisí v rozsahu SME. Maximální možné navýšení výkonu, které lze zapsat do technického průkazu je 20%. Variantu ATEST je možnné provést u vozidel emisní úrovně EURO 3, EURO 4, EURO 5, EURO 6. 

Stačí se objednat! 
Vyberte si v katalogu vozů své vozidlo, variantu chiptuningu ATEST a objednejte se na naší provozovnu v Brně, nebo Praze.

Těšíme se na Vás!  


Rozhodnuti.png