10. 1. 2023 Dekarbonizace motoru vodíkem

Moje auto neprošlo na emisích. S vyšším nájezdem se mi zvyšuje spotřeba. Motor je hodně hlučný, dřív ale nebyl.

Připomínají Vám tyto věty i Váš problém? Jednoduchým řešením je dekarbonizace motoru vodíkem, kterou nabízíme na našich pobočkách v Praze a Brně. Objednat se můžete zde.

Jedná se o odstranění nečistot a usazenin ve spalovacím prostoru motoru, které se šíří do dalších částí motoru (např. filtru pevných částic). Při nastartovaném a zahřátém motoru na provozní hodnoty, se k vozidlu přes sání připojí náš dekarbonizační přístroj, který vytváří čistý vodík. Při spalování vzniká vyšší teplota, která pomáhá k čistění.

Nečistoty, tzv. karbon, vznikají spalováním paliva, tankováním nekvalitního paliva, jízdou při nízkých otáčkách, i běžný provoz vozidla.

Spalovací části motoru (ventily, zapalovací svíčky, vstřikovače, atd.), turbodmychadla, EGR ventil, lambda sondy, katalyzátor, DPF.

Snížení spotřeby paliva, prevence proti nákladným opravám, navrácení výkonu a točivého momentu, lepší chod motoru, snížení emisí, snížení kouřivosti.

Právě jsem se vrátil z dekarbonizace motoru. Paráda!Zlepšila se odezva plynového pedálu, běh motoru je hladký na volnoběh i v tahu a spotřeba klesla o 1,5litru. Tomáš - Fiat Punto Evo 1,4 Multiair. – spokojený zákazník z Prahy

Na brněnské pobočce k nám zavítal zákazník s vozem Ford Mondeo, který neprošel na emisích. Po dekarbonizaci motoru vodíkem se vozidlu nejen ztišil motor, ale snížila se i kouřivost, dle přiložených výsledků naměřených emisí:

emise_pred.jpg     emise_po.jpg